Logo

Muntar franquicies Marilyn’s Diner

Marilyn’s Diner refresca l’oferta gastronòmica nacional amb un concepte d’operativa ràpida, però amb la qualitat i l’ambient propi d’un restaurant de taula i estovalles; ofereix un punt intermedi que es converteix en refugi per tots aquells que volen gaudir d’un menjar de qualitat en un entorn adult i desenfadat.

Un ambient modern, de tendència, on la música i els esports urbans tenen un gran pes i on el disseny d’interiors està cuidat al màxim. A més, reprodueix en qualsevol punt d’Espanya l’ambient de la america dels anys 50, recreant un estil vintage i retro.

Quina novetat implica muntar un Marilyn’s Diner?

La novetat que introdueix en un mercat aparentment madur és una oferta gastronòmica molt diferenciadora, hamburgueses gourmet de qualitat i, un ambient completament diferent a la resta de cadenes d’hamburgueseries.

Et convida a gaudir d’un pa únic, carn 100% de boví cuinada sota comanda convertint-se en refugi per tots aquells que volen gaudir d’un entorn amb estil, però de manera informal.

El caràcter d’una hamburguesa dissenyada amb passió.

La franquícia de restauració Marilyn’s Diner va arribar al mercat en 2016 amb novetats en producte i en disseny. Va aconseguir revolucionar el concepte d’hamburgueseria al que estem acostumats.

Marilyn’s Diner ofereix una experiència gastronòmica diferent per aquells que volen gaudir d’una hamburguesa de qualitat i a un preu més assequible.